A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тячівської міської ради
Закарпатської області

Проведення конкурсу для визначення опорних закладів серед закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня у Тячівській міській об'єднаній територіальній громаді

Дата: 12.12.2019 10:17
Кількість переглядів: 76

У К Р А Ї Н А

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Тячівського міського голови

 

 

від  ____ грудня  2019 року  №  ____

м. Тячів

 

Про проведення конкурсу

для визначення опорних закладів

серед закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня

у Тячівській міській об'єднаній територіальній громаді

  

На виконання рішення другого пленарного засідання тридцять четвертої (позачергової) сесії сьомого скликання від 14 листопада 2019 року №4133  «Про проведення конкурсу для визначення опорного закладу  серед закладів загальної середньої освіти у Тячівській міській об'єднаній територіальній громаді»

р о з п о р я д ж а ю с я :

 

  1. Провести з 11 грудня 2019 року по 30 грудня 2019 року  конкурс на  визначення опорних  закладів  серед закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня у Тячівській міській об'єднаній територіальній громаді.
  2. Відділу освіти Тячівської міської ради (Дерен С.І.) та відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради (Бісько О.А.) довести до відома керівників ЗЗСО І-ІІІ ступенів Тячівської міської ради умови проведення Конкурсу та забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційних сайтах міської ради та відділу освіти Тячівської міської ради.
  3. Керівникам ЗЗСО І-ІІІ ступенів Тячівської міської ради подати         до 30 грудня 2019 року подати матеріали конкурсній комісії.
  4. Конкурсній комісії  у термін 10 днів  вивчити подані закладами  освіти  матеріали та визначити  заклади освіти – кандидати на створення на їх базі опорного закладу  (згідно  умов проведення конкурсу затвердженого рішенням другого пленарного засідання тридцять четвертої (позачергової) сесії сьомого скликання від 14 листопада 2019 року №4133).
  5. Конкурсній комісії  у термін з 31 грудня 2019 року по 9 січня 2020 року  підвести підсумки конкурсу та подати на розгляд сесії Тячівської міської ради пропозиції щодо створення опорних закладів у Тячівській ОТГ.
  6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань виконавчих органів ради Мийсароша Т.С.

 

Міський голова                                                                            І.І. Ковач

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень