A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тячівської міської ради
Закарпатської області

14-15 травня в рамках проекту «Об’єднана громада – активна молодь» відбулися турніри громади з настільного тенісу в трьох населених пунктах Тячівської ОТГ – Тячеві, на базі Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. з угорською мовою навчання ім.Шімона Голлоші, Лазах,

Дата: 16.05.2019 12:55
Кількість переглядів: 75

14-15 травня в рамках проекту «Об’єднана громада – активна молодь» відбулися турніри громади з настільного тенісу в трьох населених пунктах Тячівської ОТГ – Тячеві, на базі Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. з угорською мовою навчання ім.Шімона Голлоші, Лазах, на базі Лазівської ЗОШ І-ІІІ ст., та Руському Полі, на базі Руськополівської ЗОШ І-ІІІ ст. За дотриманням правил під час турнірів слідкували головні судді – Золтан Сенек та Роман Дебич.
У турнірах взяли участь безпосередні учасники проекту «Об’єднана громада – активна молодь» – учні загальноосвітніх закладів Тячівської ОТГ.
Захід проводила Громадська організація «Настільний теніс «ТТ СПОРТ» за фінансової підтримки БФ «Центр громадських ініціатив» та спонсорської допомоги Тячівської міської ради.
Усі учасники турнірів були нагороджені грамотами, а призери – медалями та кубками.
Варто додати, що проведення турнірів громади з настільного тенісу та закупівля трьох вуличних тенісних столів також відбулися у рамках виконання проекту «Об’єднана громада – активна молодь».  
Основна мета проекту «Об’єднана громада – активна молодь»» полягала в залученні сільської молоді Тячівської ОТГ до формування і реалізації місцевої політики у галузі спорту через заняття настільним тенісом. Завданнями проекту було:
– підвищення ролі громадської ініціативи серед сільської молоді Тячівської ОТГ;
– створення інструментів впливу молодих громадян в населених пунктах Тячівської ОТГ на формування місцевої політики у галузі спорту.  
Протягом проведення турнірів учасники не лише покращили свої вміння гри з настільного тенісу, а й отримали масу позитивних вражень. Тож можна впевнено стверджувати, що проект «Об’єднана громада – активна громада» завершився успішно. 
ГО «Настільний теніс «ТТ Спорт» висловлює щиру подяку БФ «Центр громадських ініціатив», Тячівській міській раді, керівництву навчальних закладів, на базі яких проводилися турніри, та всім тим, хто взяв участь у проекті ««Об’єднана громада – активна громада».

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень