A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тячівської міської ради
Закарпатської області

На запрошення ректора Київського національного університету культури і мистецтва з 23 по 25 лютого 2018 року управлінням освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Тячівської міської ради організовано та проведено поїздку

Дата: 02.03.2018 15:12
Кількість переглядів: 89

завантажено>

На запрошення ректора Київського національного університету культури і мистецтва з 23 по 25 лютого 2018 року управлінням освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Тячівської міської ради організовано та проведено поїздку до столичного вузу з метою розширення кругозору і формування інтересу учнівської молоді до майбутньої професії, підготовку випускників до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві.

У поїздці взяли участь 26 учнів-випускників з 11 закладів загальної середньої освіти міста(Тячівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені В. Гренджі-Донського, Лазівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Руськополівська ЗОШ І-ІІІ ступенів у супроводі вчителів Лазівської ЗОШ І - ІІІ ступенів Бортош Олени Адальбертівни та Руськополівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Орос Світлани Іванівни. Гаслом поїздки є проведення профорієнтаційної роботи та пошук справжніх талантів серед учнівської молоді під гаслом «Талановитим – вхід без черги!»

Київський національний університет культури і мистецтв є лідером серед вищих навчальних закладів України, вважається університетом майбутнього з новими інформаційними, комп’ютерними і мультимедійними технологіями та престижною бізнес-освітою. Крім того, вищий навчальний заклад гарантує високу фахову підготовку, сучасний сервіс, незабутні студентські роки та здобуття освітнього ступеня «Магістр» за 20 спеціальностями:

- міжнародні відносини;

- журналістика;                                                           

- зв’язки з громадськістю та реклама;

- соціологія;

- кіно-, телемистецтво;

- фотомистецтво;

- готельно-ресторанна справа;

- міжнародний туризм;

- хореографія;

- менеджмент соціокультурної діяльності;

- театральне мистецтво;

- культурологія;

- музеєзнавство, пам’яткознавство;

- інформаційна, бібліотечна та архівна справа;

- музичне мистецтво;

- дизайн;

- економіка;

- інформаційні управляючі системи та технології;

- державне управління та місцеве самоврядування;

- право.

         В рамках програми учнів ознайомили з творчими лабораторіями, студіями та організовано навчально-пізнавальну екскурсію по місту Києву.

         Підсумком та незабутньою для всіх учасників була зустріч з почесним Президентом Київського національного університету культури і мистецтва Поплавським Михайлом Михайловичем, який зазначив що: «Сучасне життя стрімко рухається вперед, і щоб відповідати часу потрібно йти з ним у ногу, а інколи випереджати його». Працюючи з молодим поколінням Михайло Поплавський зрозумів, що повинен відчувати їх настрої і бути з ними на одній хвилі, а освіта в Україні повинна бути доступною, ефективною, модною і престижною.

         За неповторні враження та емоції, змістовне дозвілля й відпочинок батьки разом з учнями щиро дякують організаторам цієї поїздки в.о. начальнику  управлінням освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Тячівської міської ради Куць М.Т., провідному спеціалісту управлінням освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Тячівської міської ради Шелевер М.В.

         І як наголосив ректор Михайло Михайлович Поплавський:

 

 „Хочете бути щасливими? Будьте!

Хочете стати популярними? Станьте!

Зрозумійте, чого ви хочете та наполегливо йдіть до мети!

Якщо у вас є воля до перемоги,

Внутрішній стержень і мрія – вперед!

Ми формуємо у студентів філософію лідерів – філософію переможців!

Труднощі слабкого ламають, а сильного готують.

Будьте сильними, живіть на позитиві!

Атакуйте життя!”

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень