A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тячівської міської ради
Закарпатської області

3 грудня 2019 року було проведено акцію «Творчість без меж» за участю учнів ЗЗСО

Дата: 04.12.2019 15:50
Кількість переглядів: 84

Люди, які мають особливі потреби, зараз їх називають: Люди з інвалідністю, по-особливому відчувають щирість і цінують увагу до себе. Сьогодні нам вдалося подарувати їм ці відчуття.

В акції «Творчість без меж» прийняло участь 48 особливих діток та молодих людей Тячівської об‘єднаної територіальної громади. Протягом трьох годин вони мали змогу проявити себе, свої здібності,відчути себе справжніми танцюристами, спортсменами, лікарями, а також познайомитися один з одним. До акції долучилося 22 волонтера, з них 18 учнів ЗЗСО Тячівської ОТГ які допомагали в організації та проведенні естафет, спортивних ігор та танцю.

В рамках проведення акції відбулися майстер-класи з хореографії ( хореограф Світлана Орос), з настільного тенісу ( тренери Сенек Золтан та Дебич Роман), з футболу ( тренери Талапко Степан, Гирич Сергій), з баскетболу та гандболу ( тренери Самарський Роман, Самарська Вікторія та Ладані Анжела). З азами медицини відвідувачів знайомили завідуюча, лікар Лазівської АЗПСМ Макарова Єлізавета Тіберівна та медична сестра загальної практики сімейної медицини Лазівської АЗПСМ Рішко Тетяна Михайлівна.

Реабілітаційний центр «Парасолька» ( керівник закладу Лукач Оксана Василівна) підготував чудову виставку художніх робіт вихованців закладу. З книжковою виставкою діток знайомила Ірина Василівна Роман, завідуюча бібліотекою - філією с.Руське Поле Тячівської ЦБС.

Окремої уваги та великої поваги вартує виставка кубків, медалів, грамот юного Чемпіона різноманітних змагань з настільного тенісу, призера всеукраїнських змагань «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю Алечка Максима ( тренера Роман Дебич та Золтан Сенек).

Спасибі всім, хто долучився до організації та проведення акції «Творчість без меж».
Творімо добро разом!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень