A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тячівської міської ради
Закарпатської області

У Тячівській ОТГ провели літературний вечір до ювілею Тараса Шевченка

Дата: 12.03.2019 22:27
Кількість переглядів: 67

12 березня у Тячівській галереї ім. Ш.Голлоші відбувся літературний вечір, присвячений 205-й річниці з дня народження видатного українського поета, художника, політичного і громадського діяча Тараса Шевченка.

Організатором вечора виступило управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Тячівської міської ради. До дійства залюбки долучились усі загальноосвітні школи об’єднаної громади. Учні Тячівської ЗОШ №2 з педагогами підготували сценарій літературно-музичної композиції та були ведучими заходу. Вони розповіли про основні віхи життєвого та творчого шляху видатного українця. Музичні твори на слова Кобзаря линули у виконанні ансамблю Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського «Натхнення». Також юні читці декламували вірші та поеми Тараса Шевченка, інсценізували уривки з його безсмертних творів, співали пісень на лірику поета.  Звучав і Шевченків «Заповіт» угорською мовою.  

Крім цього, талановиті юні художники зі шкіл ОТГ представили на виставку власні малюнки за мотивами багатогранної творчості Кобзаря. Під час заходу на екрані можна було переглянути слайд-презентацію про українського поета.

Глядачами просвітницького заходу були старшокласники освітніх закладів міста, які збагатились новими знаннями про постать Тараса Шевченка.  
 

Наприкінці спеціалісти управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Тячівської міської ради Едіта Петер та Мар’яна Шелевер подякували педагогам та юним артистам за чудово підготовану програму. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень