A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тячівської міської ради
Закарпатської області

«Дитина-не товар!»

Дата: 31.07.2023 14:52
Кількість переглядів: 74

«Дитина-не товар!»

30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Для інформування дітей про цю глобальну проблему Центром позашкільної роботи Тячівської міської ради було проведено інтерактивне заняття.

Захід був спрямований на підвищення рівня обізнаності дітей щодо причин та наслідків торгівлі людьми. Адже якщо змалечку розвивати у дітей шанобливе ставлення до себе та до оточуючих, вміння аналізувати можливі життєві ризики, формувати громадянську позицію, у майбутньому це допоможе уникнути тенет торгівлі людьми.

«Ваша обізнаність – це ваш захист і сила. Будьте обачні та обережні – звернулась на початку заходу до дітей Лариса Кузнец, директор Центру позашкільної роботи. Розповіла дітям про поняття «торгівля людьми», стадії та основні ознаки торгівлі людьми. Загалом діти дізнались, що вона може відбуватися в різних формах.

Керівник гуртка Еріка Савчук допомогла дітям виразити своє відношення до даної проблеми на плакаті.

Актуальність теми підтверджується й тим, що свобода людини є однією з головних цінностей сучасного цивілізованого суспільства, а забезпечення недоторканності свободи особи – однією з головних функцій держави.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень